Разочарао Клиперсе и Лејкерсе, ништа од повратка Колисона

Иако су два тима из Лос Анђелеса, Лејкерси и Клиперси, били заинтересовани да своје редове појачају са Дероном Колисоном, амерички кошаркаш одлучио је да остане неактиван играч и паузира бар до наредне сезоне.

Дерен Колисон се ипак неће ове сезоне вратити у НБА лигу, пошто је, како наводи Адријан Војнаровски из И-Ес-Пи-Ена, одлучио да одложи повратак бар до почетка наредне сезоне.

Колисон је на крају прошле сезоне на опште изненађење кошаркашке јавности, одлучио да се повуче из активног играња кошарке и посвети се религији.

Средином сезоне Колисон је изразио жељу за повратком у најјачу лигу на свету, па је почео активно да тренира.

Велике наде у његов повратак полагали су Лос Анђелес лејкерси, али и градски ривали Клиперси.

Лејкерси нису направили никакав потез последњег дана рока за размену играча, па су им једине опције како би појачали редове до краја сезоне играчи чији уговор могу да откупе или слободни агенти.

Тим који са клупе предводи Френк Вогел у потрази је за плејмејкером који ће са клупе унети енергију, али и који има поене у рукама, што Колисон свакако јесте.

Клиперси са друге стране желели су додатно да појачају своју екипу, али и да покваре посао ривалу.

Колисон је чак и присуствовао утакмици Лејкерса против екипе Хјустона и то у друштву власнице "језерџија" Џини Бас, па су бројни амерички медији пренели да су детаљи остали око потписа 32-годишњег кошаркаша.

Ипак, до тога неће доћи, пошто је Колисон одлучио да одложи повратак на НБА паркете бар до почетка наредне сезоне.

Према најновијим информацијама које преноси Војнаровски, Лејкерси су пажњу са Колисона, усмерили на Диона Вејтерса, који је трејдован из Мајамија у Мемфис, који га је отпустио.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 16. август 2024.
38° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару