Шакота: Морамо паметно против Морнара у Бару

Тренер кошаркаша Црвене звезде Драгон Шакота очекује тешку утакмицу 19. кола АБА лиге против Морнара у Бару, али и да ће црвено-бели „одиграти паметну утакмицу“. Утакмица између Морнара и Црвене звезде игра се у понедељак од 18 сати у дворани "Тополица".

Кошаркаши Црвене звезде налазе се од суботе у Бару и припремају се за меч са директним ривалом на табели јер су црвено-бели тренутно трећепласирани са скором 12-5, а Морнар је са 11-7 је тренутно четврти.

"Очекује нас тешка утакмица против екипе која добро гура у АБА лиги и против клуба који се кроз године подигао на висок ниво. Имају одличан тим с пуно искусних играча и очигледно је да имају високе амбиције и с правом размишљају о њима. Поновићу се, али је тако, све честитке браћи Павићевић на популаризацији кошарке у Бару. Ми морамо да одиграмо паметну утакмицу, зна се како игра Морнар и да истакнемо у први план наше предности", рекао је Шакота за клупски сајт.

Капитен црвено-белих Бранко Лазић нагласио је да Морнар има одличан тим, да је уложио доста и у складу са тим јасно је да жели у плеј-оф регионалне лиге.

"Ми са друге стране имамо наше жеље и наш циљ, стабилизовали смо се у АБА лиги, што у оваквом календару који је јако напоран, није било лако. Позивам истовремено и наше навијаче којих има у великом броју у Бару и осталим местима да дођу и пруже нам подршку као и претходних сезона када су нам својим присуством пуно значили на гостовању у Бару. Идемо на победу којом би у доброј атмосфери дочекали и завршницу Купа Радивоја Кораћа", рекао је Лазић.

Утакмица у Бару биће 11 између два клуба у АБА лиги, укључујући и мечеве плеј офа, црвено-бели воде са 9-1 у победама, а у првом овосезонском мечу било је 105:82 за Црвену звезду.
Меч Морнара и Црвене звезде игра се у понедељак од 18 часова, екипа се након тога враћа на један дан у Београд, а већ у среду следи пут у Ниш на завршницу купа Радивоја Кораћа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 16. август 2024.
35° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару