Милојевић: Меч са Цибоном кључан у борби за опстанак у АБА

Тренер кошаркаша Мега Бемакса Дејан Милојевић изјавио је да би утакмица 19. кола АБА лиге против Цибоне могла да има пресудан значај за опстанак регионалном такмичењу. Утакмица Цибоне и Меге игра се у петак од 20 сати у Загребу.

"Сутра играмо можда и кључни меч у борби за опстанак у АБА лиги када ћемо гостовати екипи Цибоне. Сигурно је да је утакмица изузетно битна за обе екипе, они се налазе у бољем положају од нас, али ће свакако дати све од себе да обезбеде опстанак што пре. Изузетно тежак меч нас очекује и веома је битно да у њега уђемо максимално спремни и концентрисани", рекао је Милојевић за клупски сајт.

Тренер Меге на овом сусрету због повреде стопала неће моћи да рачуна на Немању Ненадића, који ће одсуствовати са паркета више недеља, док због болести са екипом није отпутовао Андрија Марјановић.

У Кошаркашком центру Дражен Петровић прилику за деби ће имати последње појачање Меге ДиАндре Кејн.

"Имамо проблеме са изостанцима, ту је и нови играч, а на нама је да у ходу све то уклопимо. Не смемо ниједног тренутка бити опуштени на терену јер нас је то већ коштало неких победа ове сезоне. Какав год да буде резултат на семафору у току утакмице, наша енергија мора да буде на највишем нивоу. Верујем у моју екипу и да ћемо се из Загреба вратити са тријумфом који би имао вероватно пресудан значај у борби за опстанак у АБА лиги", изјавио је Милојевић.

После 18 одиграних кола АБА лиге, Мега има скор 4-14 и изједначена је са Задром, док Цибона има две победе више као Крка и Игокеа.

Мега је у прошлом колу на гостовању изгубила од екипе Копер Приморска са 93:87 док је Цибона савладала Крку на гостовању са 69:77. Мега и Цибона су се до сада састаје 13 пута у АБА лиги уз скор 7-6 за Мегу.

Утакмица Цибоне и Меге игра се у петак од 20 сати у Загребу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 17. август 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару