Лука Дончић у избору за најбољи тим Евролиге у деценији

Звезда НБА лигаша Даласа маверикса Лука Дончић нашао се у избору за најбољу петорку Евролиге у протеклог деценији.

Дончић је за три сезоне проведене у Реалу освојио титулу Евролиге на фајнал-фору у Београду 2018, и био проглашен за најбољег играча завршног турнира али и целе сезоне. Два пута је добио награду "Звезда у успону" која се додељује најбољем младом играчу.

Словенац је у конкуренцији за идеални тим заједно са великим звездама елитног такмичења попут Крстића, Дијамантидиса, Батиста, Фернандеза, Навара, Рејеса, Кириленка...

Феноменалним партијама у протеклој недељи у дресу Даласа Дончић је заслужио и награду за играча недеље на Западу НБА лиге. Словеначки бисер је у седмици за нама бележио просечно 37 поена, делио 11.8 асистенција и хватао осам и по лопти.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи