Дивац најавио Кокошкова на клупи Србије: Игоре, срећно

Кошаркашки стручњак Игор Кокошков дефинитивно биће нови селектор репрезентације Србије, најавио је генерални менаџер Сакрамента Владе Дивац.

Легендарни српски центар на свом Инстаграм профилу поставио је слику на којој је заједно са Кокошковим и Предрагом Стојаковићем, уз коментар "Срећно, Игоре. Нажалост, нећемо стићи на припреме следећег лета" и тако потврдио да су Кингси, где је Кокошков ангажован као помоћни тренер, дали дозволу да преузме "Орлове".

Шампион Европе са селекцијом Словеније, победом у финалу баш над Србијом у Истанбулу 2017, на клупи Србије наследиће Александра Ђорђевића који је отишао после петог места на Светском првенству у Кини.

Први испит биће му квалификације за првенство Европе са почетком у фебруару наредне године, а онда и изазов у јуну када ће Србија бити домаћин предолимпијског турнира за пласман у Токио.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи