Тринкијери: Звезда фаворит, то нас додатно инспирише

Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери поновио једа је Црвена звезда у финалу плеј-офа, али да је то додатна инспирација за његов тим. Прва утакмица финала плеј-офа Суперлиге између Црвене звезде и Партизана игра се у понедељак од 18 сати.

"Финале сваког такмичења, посебно лиге земље олимпијских, светских и европских првака носи велику мотивацију сваком спортисти. Жеља да се постане шампион покретачка је енергија сваког дечака кад почне да се бави спортом. Пред нама је нова серија мечева са највећим ривалом, противником са којим смо ове сезоне много пута одмерили снаге и са којим се одлично познајемо", изјавио је Тринкијери за клупски сајт.

Како је навео, то што је Звезда освојила АБА лигу, а Партизан Куп Србије, не значи да ће у предстојећим мечевима бити мање жеље, енергије и жара.

"Због титуле, али и због тога што су дуели Партизана и Звезде увек нешто посебно, што имају додатну драж чак и кад нису такмичарски. Црвена звезда је у Суперлиги и полуфиналу са Мегом имала максималан учинак, имала пар дана више за одмор и припрему, што јој даје предност, као и чињеница да ће имати меч више пред својом публиком", рекао је Тринкијери.

Према његовим речима, циљевј који су јесенас постављени су испуњени, а пролазна времена у трци чији је циљ на крају следеће сезоне, су дала одређене показатеље.

"То не значи да у дуеле са Звездом улазимо без мотива. Чињеница да су фаворити само нас додатно инспирише на борбу, знамо каке обавезе носи играње у дресу Партизана и пружицемо максимум на терену са жељом да испунимо наше и снове наших навијача", поручио је Тринкијери.

Прва утакмица финала плеј-офа Суперлиге између Црвене звезде и Партизана игра се у понедељак од 18 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару