Тринкијери после Игокее: Није било лепо,али посао је одрађен

Тренер Партизана Андреа Тринкијери изјавио је да није задовољан упркос победи над Игокееом (67:57) у АБА лиги.

Партизан је савладао екипу Игокее са 67:57 (14:13, 17:10,16:16, 20:18), у хали "Александар Николић" у мечу 21. колу регионалне АБА лиге.

"Није лепо изгледало, али посао смо одрадили. Пробали смо са оружјем које смо имали. Жао ми је навијача који су дошли да гледају добру утакмицу. Трудили смо се, али није била квалитетна утакмица", рекао је Тринкијери новинарима после меча.

Тренер Игокее Драган Николић пожелео је Партизану да следеће године игра са Реалом, ЦСКА и осталим великанима у Евролиги.

"Захваљујем се клубу и навијацима Партизана на традиционално лепом дочеку. Играчи су дали све од себе, али то против Партизана који узлету то није довољно. Нама је стао шут, Партизан је то искористио да се разигра. Остварили су предност коју смо јурили, али нисмо је стигли", рекао је Николић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи