Мега испустила победу, Сан Лоренцо славио тројком у финишу

Кошаркаши Мега Бемакса изгубили су од првака Јужне Америке Сан Лоренца 85:83 (16:18, 23:27, 20:21, 26:17) у пријатељском мечу мини-турнеје на Бахамима. Мега се у недељу, сат времена после поноћи по нашем времену, састаје са екипом Кентаки Вајлдкетс у оквиру централног догађаја НЦАА тима на Бахамима.

Аргентински тим је до тријумфа дошао тројком три и по секунде пре краја, за преокрет јер су изабраници тренера Дејана Милојевића имали предност током већег дела сусрета.

Најефикаснији у Меги био је Костја Мушиди са 20 поена, пет мање дао је Гога Битадзе са 15, док се у екипи Сан Лоренца истакао Маркос Мата са 19.

Мега се у недељу, сат времена после поноћи по нашем времену, састаје са екипом Кентаки Вајлдкетс у оквиру централног догађаја НЦАА тима на Бахамима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи