Ђорђевић задовољан тимом

Селектор кошаркашке репрезентације Србије Александар Ђорђевић задовољан приказаном игром и резултатом у победи над селекцијом Грузије. Србија је убедљиво на гостовању у Тбилисију савладала селекцију Грузије са 87:50 у квалификацијама у Групи Г за Светско првенство у Кини. Наредни меч "орлови" играју у понедељак у Новом Саду против Немачке.

После победе селектор кошаркаша Србије Александар Ђорђевић није крио задовољство показаном игром којом је наш тим дошао до убедљиве и важне победе на гостовању.

„Добра тимска игра... Озбиљно одиграна утакмица од првог до последњег минута, одлична одбрана и добар приступ игри. Без обзира на потешкоће које смо имали, а није их било мало, момци су урадили сјајан посао, не само на овој утакмици, већ свих ових дана колико смо заједно.", рекао је селектор тима Србије после меча.

Селекцију Србије у понедељак од 20 часова у Новом Саду очекује дуел са репрезентацијом Немачке у последњем, шестом колу, који ће одлучивати о пласману на прво место у групи. Тај меч је од посебне важности јер ће се бодови из утакмица одиграним са екипама које су такође прошле даље, пренети у другу фазу квалификација.

„Прибојавали смо се овог меча, али смо урадили одличан посао, јер ово може да буде кључ за наставак квалификација пошто нам даје шансу да у другу фазу уђемо са две победе више у односу на Грузију ако се квалификује, што очекујем. Морамо што пре да заборавимо овај дуел, да се опоравимо и концентришемо на следећег ривала. Потребно је да са истом жељом и односом као вечерас уђемо и у меч са Немачком.", закључио је селектор.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи