Бјеличина Минесота боља од Лејкерса, спектакл у Оклахоми

Минесота Тимбервулвси савладали су Лос Анђелес Лејкерсе (121:104), уз поен и два скока за пет минута на паркету Немање Бјелице. Оклахома Сити и Хјустон одиграли изузетан меч који су, ваљда једино и могуће, обележили изузетни кошаркаши. Али то није било све када су дербији у питању у божићном НБА програму...

Џими Батлер и Таџ Гибсон су постигли по 23 поена за екипу са севера САД-а. Овај први је имао и осам асистенција приде, други девет скокова.

Кајл Кузма, играч екипе из Калифорније, постигао је 31 поен за 41 минут на терену и тиме био најефикаснији на сусрету.

Оклахома Сити Тандер савладао је Хјустон Рокитсе (112:107). У дуелу два састава који фигурирају као најбољи у најбољој лиги света највише су показали они који и најчешће предњаче у статистичким параметрима – Џејмс Харден са једне и Расел Вестбрук са друге стране.

Харден је стао на 29 поена и 14 асистенција, док је Вестбрук имао два поена више и три асистенције мање. Оно што је Тандеру итекако помогло на путу ка важној победи јесу добре партије Пола Џорџа (24 поена) и Кармела Ентонија (20 поена).

Голден Стејт Вориорси су савладали Кливленд Кавалирсе резултатом 99:92. Уместо Леброна Џејмса, који је имао респектабилан учинак од 20 поена и по шест скокова и асистенција, најбољи у тиму из Охаја био је Кевин Лав са 31 поеном и 18 скокова.

Мало је то вредело, наравно, пошто је Кевин Дјурент постигао 25 поена, Клеј Томпсон поен мање, док је Дрејмонд Грин имао "трипл дабл" – по 12 поена и скокова и 11 асистенција.

У осталим мечевима Вашингтон Визардси победили су Бостон Селтиксе резултатом 111:103, дпл је Филаделфија савладала Њујорк Никсе са 105:98 (сјајни Џоел Ембид са 25 поена и 16 скокова, али партију вечери одиграо је Турчин Енес Кантер са 31 поеном и 22 скока).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 29. јун 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару