Клиперси проиграли са Теодосићем

У ноћас одиграним НБА мечевима, од српских играча на паркету се нашао само Милош Теодосић, који је дао добар допринос у новој победи Лос Анђелес клиперса, овога пута против Орланда у гостима. Иако је било најава да ће играти, Никола Јокић је са клупе посматрао пораз свог Денвера у Бостону.

ЛА Клиперси су на Флориди мало спорије почели, али онда у другој четвртини преузели вођство и конце игре и славили трећу победу заредом – 106:95.

Тео је као стартер на паркету провео 25 минута и за то време остварио веома добар учинак који је "флертовао" са трипл-даблом: осам поена, шест асистенција, шест скокова и по једна украдена лопта и блокада, уз истина нешто слабији шут из игре (2/9, од чега су оба убачена покушаја биле "тројке")

Најбољи у редовима победника био је Лу Вилијамс са 31 поеном, док је Деандре Џордан имао 16 поена и чак 20 скокова.

Код поражених "меџика" Симонс 20, Хезоња 17, а Никола Вучевић 14 поена уз 12 скокова.

И поред најава у америчким медијима, Никола Јокић није заиграо на мечу против Бостона у гостима, који је његов Денвер изгубио са 124:118.

Очекивано најбољи у редовима Селтикса био је Кајри Ирвинг, стрелац 33 поена, док га је одлично пратио Џејлен Браун са 26.

Код "грумења" најбољи Гери Херис са 36 и Џамал Мари са 28 поена.

Резултати: 

Индијана – Оклахома 95:100
Орландо – Клиперс 95:106
Вашингтон – Мемфис 93:87
Бостон – Денвер 124:118
Мајами – Портланд 95:102
Њу Орлеанс – Милвоки 115:108
Чикаго – Јута 103:100
Финикс – Торонто 109:115
Хјустон – Шарлот 108:96

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 21. јун 2024.
31° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије