Сјајан финиш у Лос Анђелесу, Лу Вилијамс пресудио Визардсима

Лос Анђелес клиперси победили су екипу Вашигнтона резултатом 113:112, у мечу са супер узбудљивом завршницом. Мајами бољи од Бруклина у Мексику.

Иако играју без три од пет чланова прве петорке (Грифин, Беверли и Теодосић), ЛА Клиперси успели су да на свом терену савладају осми тим Истока, Вашингтон.

У прилично уједначеном мечу, тимови су се смењивали у вођству и играли у налетима. Ипак, последњих тридесетак секунди било је баш интересантно.

При резултату 109:107 за госте, Остин Риверс из другог покушаја у истом нападу погађа тројку за предност. На то одговара Бредли Бил са такође три поена, али из продора уз фаул (2+1). Међутим, последњу реч имао је бек Клиперса Лу Вилијамс, који је управо преко Била са неких осам метара погодио тројку за предност на секунд пре краја и, испоставиће се, победу у овом супер узбудљивом дуелу.

На крају, код победника Вилијамс 35 а Данило Галинари 25 поена, док су се у пораженом саставу истакли Ото Портер џуниор са 27 и већ помињани Бил са 25 поена.

У сада већ традиционалној НБА утакмици у Мексико ситију Мајами хит је био бољи од Бруклин нетса - 101:89.

Драгић и Џонсон су убацили по 20 поена за слављенички тим, док је у Бруклину најефикаснији био Холис-Џеферсон са 18.

Чикаго бољи од Њујорка 104:102, Кливленд од Филаделфије 105:98, Оклахома је после продужетка надиграла Мемфис 102:101, док је у ефикасној утакмици Хјустон славио против Портланда 124:127.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 21. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије