Ивковић: Репрезентација ослабљења, али изванредно вођена

Прослављени кошаркашки тренер Душан Ивковић рекао је данас да ће репрезентација Србије на предстојећем Европском првенству бити изузетно ослабљена, али је оценио да је тим "изванредно вођен и трениран".

"Наш тим је изузетно ослабљен, нисмо могли ни да претпоставимо. Повреде су део спорта, то је виша сила. А било је и отказа под притиском неког јачег, очигледно је то у овом случају НБА", рекао је Ивковић.

Ивковић је рекао да, кад би се одвојио тим који је отпутовао на Европско првенство и играчи који неће учествовати, испада да најбољи играчи неће играти.

По његовом мишљењу, велики успех би био улазак у полуфинале и борба за медаљу.
Ивковић је имао речи хвале за селектора Александра Ђорђевића, за којег је рекао да је "већ сада велики тренер".

"Импресионирао ме је Саша Ђорђевић који ниједног момента није ни покушао да уђе у алиби, већ је рекао да се амбиције не мењају и да верује у овај тим. Ђорђевић је почео рано да игра и врло рано се наметнуо као играч победник. Разуме игру и већ сад је велики тренер", рекао је Ивковић.

Европско првенство које се одржава у Финској, Израелу, Румунији и Турској почело је данас, а репрезентација Србије своју прву утакмицу игра сутра против Летоније.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи