Радоњић: Драга победа; Џикић: Свиђа ми се што смо се вратили у меч

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић задовољан је победом над "вечитим" ривалом, док се тренеру Партизана Александру Џикићу свиђа реакција екипе након лошег старта.

"Задовољан сам победом. У дану пред меч сам текао да је овај дуел битан и у резултатском смислу, али сви добро знамо добро шта значи меч између Звезде и Партизана. Успели смо да савладамо Партизан и дођемо до драге победе. То смо вечерас успели да осетимо", рекао је Радоњић новинарима после утакмице.

Црвена звезда победила је вечерас Партизан са 85:74 у другом колу Суперлиге Србије и тако избила на прво место домаћег првенства.

"Идемо даље, има још много да се игра. Поготово за нас, који смо у ово ушли из мало друге ситуације. У принципу, успели смо у неком тренутку да дођемо до разлике, која нема је донела неки мир. Примили смо две тројке када је била бојазан да утакмица може да оде у другом смеру, али и то смо успели да изнесемо. Ја бих ипак сачекао да прође мало времена, да покушамо да добрим играма остваримо оно што нам је потребно. Нама је била идеја да победимо и дођемо до бодова. То смо и остварили", рекао је Радоњић.

Тренер Партизана Александар Џикић рекао је да му је драго што се његова екипа после лошег почетка и двоцифреног заостатка против Црвене звезде вратила у утакмицу и учинила је занимљивом.

"Не можеш меч да поченеш са 12:0, али вратили смо се у егал и то ми се свиђа. Учинили смо утакмицу занимљивом. Ипак, направили смо неке грешке. Они су добар тим, примили смо превише поена из рекета, а нисмо били у бонусу. Али полако, ово је тек почетак такмичења. Мислим да можемо да играмо боље и играћемо боље", рекао је Џикић.

Медији су претходних дана писали о сукобу са капитеном Новицом Величковићем, а Џикић је објаснио да он и Величковић имају одличан однос.

"У одличним смо односима. Посвађали смо се... Да сам хтео да кријем, не бисмо викали по 'Пиониру'. Зар не?! Можда је добро што се то сада десило", рекао је Џикић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 17. август 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару