Читај ми!

Драматичне победе Мајамија и Бруклина, Портланд сигуран

Протекле ноћи у НБА лиги највеће изненађење приредили су Мајами и Бруклин, одневши победе минималном предношћу у драматичним завршницама. Бруклин је на свон терену надиграо Чикаго 107:106, а Мајами је у Вашингтону однео победу са 106:103. Портланд је сигурном победом над Јутом са 101:86 на свом терену ојачао позицију испред Денвера, а Голден стејт је са 123:101 потврдио ко је водећи на табели.

Иако је Бруклин сигурно ушао у дуел са Чикагом и водио добар део утакмице на домаћем терену, гости су начинили обрт у трећем делу и запретили да однесу победу.

Тек у самом финишу, у последњим минутима, Бруклин успева да дође до минималне предности а Џими Батлер, који је сјајно предводио Чикаго, не успева да покушају за тројку донесе победу свом тиму.

Батлер је био и најефикаснији играч вечери са 33 поена, 7 скокова и 4 асистенције али ми је то слаба утеха за пораз.

Мајами је на гостовању водио целе утакмице, али је домаћи Вашингтон у последњим минутама преокренуо резултат, па је утакмица одлучивана жестоком и неизвесном борбом у последњем минуту. На крају је због пада концентрације и два погрешна додавања Вашингтон поражен на свом терену са 106:103.

Мајами је предводио Вајдсајд са 30 поена, 12 скокова и 2 асистенције, а сјајно су га пратили Џонсон са 19 и Драгић са 18 поена.

У пораженом Вашингтону Морис је убацио 21 поен а пратили су га Бејл и Вал са по 16 поена.

Милвоки је победио Филаделфију са 90:82 и обезбедио учешће у плеј-офу Источне конференције. Баксе је до победе предводио Јанис Адетокунбо са 20 поена, 10 скокова и шест асистенција. Милвоки је прекинио низ од три пораза, а за пролаз у плеј-оф била му је потребна победа, уз пораз или Чикага, Индијане или Мајамија. Победи Милвокија допринели су Грег Монро са 17 поена и Метју Делаведова са 14. У екипи Филаделфије најефикаснији је био Ришон Холмс са 17 поена и 10 скокова.  

У осталим мечевима није било изненађења, а победе су убедљиво однели фаворити попут Голден стејта који је удељиво са 123:101 савладао Њу Орлеанс иако у тиму није било Стефа Карија.

И без њега Томпсон је успешно предводио тим са 20 поена, а одлично су га пратили Кларк са 17, а Мекги и Дурант са по 16 поена.

У пораженом Њу Орлеансу најефикаснији су били Квин Кук са 21 и Крафорд са 21 поеном, али остатак екипе није био тако ефикасан.

Портланд је на домаћем терену савладао Јуту са 101:86 чиме је опет ојачао предност над Денвером у борби за плеј-оф, док су у осталим мечевима све победе однеле гостујуће екипе.

Клиперси су поразили Сан Антонио са 98:87, Индијана надиграла Орландо са 127:112, а Бостон био бољи од Шарлота са 121:114.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару