Читај ми!

Победе Чикага и Бостона, Пол Џорџ сјајан у поразу

Борба за плеј-оф на Истоку се "закувала" пошто је Чикаго победио Детроит са 117:95 и ближи се Мајамију на осмом месту, а разлика између пете Атланте и Детроита сада само четири победе. Наш Бобан Марјановић кратко у игри уз солидан учинак. Никола Јокић близу новог "трипл-дабл" учинка у победи над Кливлендом.

Чикаго се опоравио од пораза од Торонта и код куће је победио Детроит са 117:95 у борби за плеј-оф на Истоку. Булси сада имају 34 победе, једну мање од осмог Мајамија, односно исти број као и Пистонси.

За Детроит је заиграо српски репрезентативац Бобан Марјановић и за осам минута на терену имао је учинак од седам поена и два скока. Маркус Морис и Тобајас Херис постигли су по 14 поена за Детроит, док је Андре Драмонд утакмицу завршио са осам поена и 17 скокова.

Чикаго је до победе предводио шпански интернационалац црногорског порекла Никола Миротић са 28 поена.

Борба за плеј-оф на Истоку се "закувала" пошто је разлика између пете Атланте и 10. Детроита сада само четири победе.

Милвоки је у гостима победио Сакраменто са 116:98 и дошао до своје 36. победе, једне мање од Атланте, која је данас као гост изгубила од Вашингтона са 104:100.

Индијана је у гостима изгубила од Бостона са 109:100 и сада такође има 36 победа.

Утакмица је обиловала резултатским обртима, а гости су добар део утакмице имали минималну предност захваљујући одличној игри Пола Џорџа, који је утакмицу завршио као најефикаснији играч са 37 поена, пет скокова и две асистенције. У тиму Индијане најефикаснији је био Томас са 25 поена.

Чикаго и Детроит имају по 34 победе, али су одиграли утакмицу више.

Кошаркаши Денвера победили су на свом терену шампиона НБА лиге Кливленд са 126:113, уз сјајну партију српског репрезентативца Николе Јокића, чиме су повећали предност над екипама са којима се боре за плеј-оф.

Денвер је играо одлично у нападу, тако да су седморица домаћих кошаркаша имала двоцифрен учинак у постигнутим поенима, док је Јокић био близу новог "трипл-дабл" учинка, пошто је меч завршио са 16 поена, 10 скокова и седам асистенција.

Најефикаснији у победничком тиму били су Гери Херис са 21 поеном и Вил Бартон са 20.

Нагетси су задржали прву звезду НБА Леброна Џејмса на само 18 поена, а кошаркаш Кливленда био је једини играч у оба тима који је промашио слободна бацања.

Резултати утакмица:

Орландо – Шарлот 102:109
Бостон – Индијана 109:100
Чикаго – Детроит 117:95
Оклахома – Филаделфија 122:97
Вашингтон – Атланта 104:100
Денвер – Кливленд 126:113
Сакраменто – Милвоки 98:116
Јута – Њујорк 108:101

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару