Човић тражи подршку навијача против Будућности

Председник Кошаркашког клуба Црвена звезда, Небојша Човић, позвао је навијаче црвено-белих да подрже екипу у мечу против Будућности како би направила још један корак ка испуњењу главног циља, а то је освајање Јадранске лиге.

Звезда је победила Армани у Милану у Евролиги, а већ у недељу је очекују нова узбуђења и први меч полуфинала плеј-офа Јадранске лиге против Будућности.

"Желим на почетку да се још једном осврнем на утакмицу у Милану и захвалим нашим навијачима на огромној подршци. Били су нам буквално ветар у леђа, велика подршка током свих 40 минута, осетио сам се као да играмо у Београду, а не у Милану", рекао је Човић.

Председник Звезде је навео да је та утакмица у Милану већ прошлост.

"Остварили смо ове сезоне много великих победа у Евролиги, налазимо се у доброј позицији да остваримо пласман у плеј-оф, што би био огроман успех, али, поново морам да нас вратим у нашу реалност. Да бисмо и следеће сезоне пунили Арену, играли против најјачих тимова Европе и били део те елите и Евролиге, ми морамо да испунимо главни циљ који смо зацртали на почетку сезоне, а то је освајање АБА лиге", додао је он.

Човић је навео да црвено-бели имају систем и квалитет, али да им је потребна и подршка навијача како би дошли до тог циља.

"Зато апелујем на све којима је црвено-бела боја у срцу, да буду сада ту, када нам је најважније. Ја ретко користим термин "морамо", али у недељу заиста морамо да испунимо дворану и пружимо подршку момцима на паркету", рекао је Човић.

"Утакмица која нам се ближи поприма дозу "мистичности" јер се дешавају неке "загонетне" ствари. Све то неће бити важно нити утицати на дешавања на терену, ако будемо имали пуну дворану и препознатљив хук са трибина. Зато, очекујем громогласну подршку у изузетно тешкој утакмици која нас чека у недељу и да будемо као један", рекао је Човић. 

Прва утакмица полуфинала плеј-офа Јадранске лиге између Звезде и Будућности игра се у недељу од 19 часова у дворани "Александар Николић".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару