Звезда поред свих проблема жели тријумф у Загребу

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да ће његова екипа покушати да се прилагоди на ситуацију у којој се нашла због честих путовања и густог распореда, и освоји бодове у вечерашњој утакмици против Цибоне.

Кошаркаши Звезде синоћ су допутовали у Загреб где ће од 21.00 час играти против Цибоне утакмицу деветог кола Јадранске лиге.

"Цибона има одличан тим, то је скуп веома талентованих, искусних и доказаних играча. Групу талентованих момака предводи (Анте) Жижић, који поседује изузетан потенцијал. (Жељко) Шакић игра у изванредној форми, ту су и староседеоци. Ми ћемо покушати да се адаптирамо на ситуацију у којој се налазимо и да учинимо све како наш умор и потрошња не би омели припрему за утакмицу", рекао је Радоњић зa клупски сајт.

Утакмица је требало да се одигра дан раније, али је промењен термин јер су играчи Звезде због лоших временских услова у Казању каснили са повратком у Београд.

"Од почетка сезоне смо знали какав ћемо распоред имати и шта он подразумева, али сада на све то имамо и тај нови моменат који нам се догодио на путовању из Казања. То све морамо да пребродимо и да гледамо ка ономе што нас чека. Наш тренутни фокус и размишљања су искључиво везани за Цибону", навео је Радоњић.

Говорећи о утакмици у Загребу, Радоњић је рекао да је Цибона досадашњим резултатима показала да се са правом бори за врх табеле.

Кошаркаш Звезде Марко Симоновић рекао је да Цибона има много квалитетних играча и да је њена предност то што ће вечерас играти на домаћем терену, као и то што је имала довољно времена да се припреми за дуел.

"Ми смо из Казања стигли у суботу рано ујутро. Умор је огроман, али не кукамо. Спремни смо да извучемо и последњи атом снаге и да у мечу са Цибоном дођемо до онога што желимо", навео је Симоновић.

Београдски тим ће преспавати у Загребу, одакле ће у понедељак ујутро отпутовати у Немачку за утакмицу против Бамберга, која ће се играти у уторак у седмом колу Евролиге.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи