Џикић: Не бих да прогнозирам; Клипа: Лоши проценти шута

Тренер кошаркаша Партизана Александар Џикић рекао је да је задовољан победом над ФМП Железником (65:56) и савршеног учинка у АБА лиги, али и да је још увек рано да се причао о амбицијама тима. Клипа за пораз криви лош проценат шута.

"Знали смо да ће бити тешко, посебно због умора после утакмице са Лудвигзбургом. ФМП се појачао Љубичићем, који је комплементан са Човићем, и најбоље играју када су заједно на терену. И када смо водили знао сам да ће се вратити, али смо им зауставили последњи покушај", рекао је Џикић после утакмице у Железнику.

Он је додао да се густ распоред утакмица одражава на многе тимове, не само Партизан.

"Очекивали смо да ће бити замора после путовања, али хтели смо да играмо два пута недељно. Имамо квалитет, али и недостатке, које хоћемо да сакријемо", казао је тренер црно-белих.

Џикић није хтео да открива амбиције црно-белих, после перфектног почетка сезоне и шест победа у регионалном такмичењу.

"Не волим да прогнозирам и гледам распоред где бисмо могли да победимо или изгубимо. Рано је да се сада анализира и прича о томе", закључио је Џикић.

Тренер ФМП-а Слободан Клипа истакао да су лоши проценти шута његовог тима одлучили победника.

"Имали смо енергију, али нисмо били на потребном нивоу игре. Да бисмо победили Партизан морамо да имамо више расположених играча. Можда смо имали велику жељу да савладамо Партизан, па су неки одиграли испод очекивања. Међутим, овај тим напредује све више", рекао је Клипа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи