Читај ми!

Грег Поповић о одласку Бобана Марјановића

Тренер Сан Антонио спарса Грег Поповић нахвалио Бобана Марјановића истакавши да је за њега боље што је прешао у Детроит, али да је „морао да га натера на то“. Преласком у Детроит пистонсе, Бобан Марјановић је потписао уговор на три године вредан 21 милион долара.

У интервјуу за Сан Антонио експрес, тренер Сан Антонио спарса Грег Поповић открио је да је Бобан Марјановић био веома везан за тим, толико је желео да остане у Тексасу да га је, за његово добро, морао убеђивати да прихвати одличну понуду Детроита.

"Он је тако добар момак. Осећао се лоше јер није хтео да напусти екипу, морао сам да га убеђујем и у једном тренутку да га натерам да схвати да је 21 милион различит од три милиона. Рекао сам му – узми то. Иди. Мораш то да урадиш за своје добро, али се и даље осећао лоше", рекао је Поповић.

Српски кошаркаш Бобан Марјановић у четвртак је дебитовао за Детроит и постигао пет поена у поразу од Бруклина са 101:94 у предсезони НБА лиге.

Марјановић је на паркету провео осам и по минута, шутирао без промашаја (2/2 за два, 1/1 слободна бацања), а имао је два скока и четири изгубљене лопте.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи