Бертанс званично у Сан Антонију, захвалност Гробарима и Душку Вујошевићу

Бивши кошаркаш Партизана Давис Бертанс потписао је уговор са Сан Антонијом, објављено је на сајту НБА лигаша. Летонац се захвалио навијачима Партизана и некадашњем тренеру црно-белих Душку Вујошевићу.

Летонац напушта Лаборал Кућу после две сезоне и прелази у редове Спарса, који су га драфтовали 2011. године као 42. пика друге рунде.

Овај 23-годишњи крилни кошаркаш иза себе има успешну сезону у баскијском клубу, пошто је у Евролиги просечно бележио 7,9 поена, 1,9 скокова, уз чак 47 одсто шута за три поена.

Дрес Партизана носио је од 2011. до 2014. године и освојио три титуле првака Србије, Куп Радивоја Кораћа и АБА лигу.

Играо је још за љубљанску Олимпију и летонске Баронсе и Ригу.

Он се на Твитеру, после објављивања вести, посебно захвалио навијачима Партизана на подршци, као и Душку Вујошевићу, некадашњем тренеру црно-белих, због свега што је урадио у циљу његовог играчког напретка.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи