Јовић: Овако је слађе; Митровић: Свака част и Партизану

Кошаркаши Црвене звезде сложили су се у оцени да су заслужено одбранили титулу шампиона Србије, али су и похвалили "вечитог" ривала Партизан на борби.

Капитен црвено-белих Лука Митровић рекао је да је његова екипа победила тимски, како је и играла целе сезоне.

"Сваки трофеј после овакве сезоне је драг. Оно због чега сам почео да играм кошарку сам доживео на крају ове сезоне. Паметно смо одиграли. Ово је права тимска победа. Најмање је битно ко игра добро и ко колико даје поена док се освајају трофеји", рекао је Митровић новинарима.

Звезда је одбранила титулу шампиона Србије, пошто је у финалној серији Супер лиге са 3:1 у победама била боља од Партизана. Четврту утакмицу добила је као гост са 70:65.

"Шта да кажем за Партизан... После онаква два пораза само велике екипе могу да се подигну и одиграју онакав трећи и овакав четврти меч", истакао је капитен Звезде.

Стефан Јовић је рекао да је титула слађа јер је прослављена пред супарничким навијачима.

"Готово је, завршили смо. Овако је слађе, на њиховом паркету, пред њиховим навијачима. Можда би и било лепше да смо завршили у прошлој утакмици да цела дворана буде испуњена нашим навијачима, али може и овако", рекао је Јовић.

Бранко Лазић је у шали рекао да му је драго што се финална серија није завршила после три утакмице, већ је решена у четвртој.

"Свака нам част на свему што смо урадили ове сезоне. Хвала саиграчима и навијачима. Знали смо да следеће сезоне више нећемо бити на окупу па смо мало продужили серију", рекао је Лазић уз осмех и честитао екипи на титули.

Повратник у Звезду Марко Симоновић рекао је да је одличан осећај освојити трофеј и да је његова екипа заслужила пехар.

"Одличан је осећај, мислим да смо заслужили пехар у овом финалу. Било је много тешко, Партизан је играо феноменално. Честитам им на игри и понашању. Било је уживање играти ову финалну серију", рекао је Симоновић.

Немања Дангубић је рекао да је одличан осећај одбранити шампионску титулу.

"Сјајан је осећај. Било је много тешко. Задовољни смо после оволико утакмица, дуге сезоне. Завршили смо на сјајан начин и честитао бих својој екипи", рекао је Дангубић.

Звезда је ове сезоне одбранила трофеје у Супер лиги Србије и Јадранској лиги, а играла је и четвртфинале Евролиге.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару