Звезда убедљиво до вођства у финалу, Милер незаустављив

Црвена звезда – Партизан 84:53 (крај). Кошаркаши Црвене звезде савладали су Партизан у првом мечу финалне серије Кошаркашке лиге Србије. Милер у првом полувремену постигао 20 поена, црвено-бели у наставку стигли до једне од најубедљивијих победа над вечитим ривалом у историји.

Кошаркаши Црвене звезде убедљивом победом над Партизаном 84:53 (21:15, 21:12, 22:12, 30:21) почели су одбрану шампионске титуле у Србији.

Црвено-бели су забележили једну од најубедљивијих победа у дугој историји мечева са вечитим ривалом и повели са 1:0 у финалној серији која се игра до три победе.

После изједначене прве четвртине, где је Звезда ипак стекла предност, Квинси Милер је имао свој шоу. Чак 20 поена Американца у првом полувремену било је више него довољно да црвено-бели већ на полувремену имају 15 поена предности.

Командну палицу у црвено-белом дресу у наставку је преузео репрезентативац Стефан Јовић, док су му се у бомбардовању коша Партизана придружили и Василије Мицић и Марко Симоновић.

Партизан је одиграо једну од најлошијих утакмица од када је тим преузео Александар Џикић. Црно-бели су били лоши у скоку, као и у процентима шута за два и три поена.

Најефикаснији играч меча био је Квинси Милер са 24 поена, а Јовић је постигао 15. У пораженом тиму  најефикаснији је био Вилијамс са 10 постигнутих поена.

Наредни меч два ривала игра се већ у недељу, а домаћин ће бити Партизан - поново у хали "Александар Николић".

Овако је протекао први меч финалне серије:

22.48 - Крај, Црвена звезда - Партизан 84:53.

22.28 - После три одигране четвртине, Звезда има огромних 25 поена предности - 64:39.

Где је Милер стао у првом полувремену, наставио је Стефан Јовић. Црно-бели немају решења за репрезентативца Србије, Звезда пред победом над вечитим ривалом.

22.03 - Настављен је меч у хали "Александар Николић".

21.48 - Полувреме, Звезда - Партизан 42:27.

Црвено-бели на полувремену имају 15 поена предности, Милер је постигао невероватних 20 поена (четири тројке) за полувреме.

21.23 - После прве четвртине, Звезда води са 21:15.

Врло изједначен први период игре, црвено-бели у финишу праве мини-серију и највише захваљујући Милеру имају предност.

21.02 - Почео је први меч великог финала.

20.45 - До почетка финалне серије остало је још 15-ак минута...

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару