Читај ми!

НИС и Телеком спонзори КК Партизан

Председник КК Партизан Никола Пековић изјавио је да ће спонзори КК Партизан у наредној сезони бити НИС и Телеком Србија чиме ће бити обезбеђена финансијска окосница клуба. Потписана Повеља о братимљењу Партизана и Трепче.

Пековић је у Косовској Митровици изјавио да кошаркаши Пртизана увек имају највеће планове и да јуришају на титуле и да су данас, захваљујући председнику Владе Србије Александру Вучићу, добили два главна спонзора, НИС и Телеком Србија.

Пековић је додао да ће сарадња са ова два спонзора бити реализована у наредних петнаест дана и да ће са та два спонзора имати финансијску окосницу за следећу сезону.

Говорећи о томе у којем такмичењу ће кошаркаши Партизана наступати наредне сезоне Пековић је истакао да се то још увек не зна и да ће о томе бити донета одлука касније.

"Биће ту још доста неких састанака, доста неке приче, ми још нисмо добили званичан папир шта ће да се деси, мислим које ћемо такмичење играти. Држимо се по страни и видећемо, још неко време сигурно неће бити одлучено где ћемо наредне сезоне наступати", рекао је председник Партизана.

Говорећи о личним плановима, Пековић играч Минесоте Тибервулса, казао је да је тренутно везан обавезама за Партизан. Он је казао да ће бити у Партизану до краја септембра, а онда ће све зависити од здравља.

Потписана Повеља о братимљењу Партизана и Трепче

Председник Партизанa Никола Пековић и председник КК Трепча Ђорђе Вучичевић потписали су у Косовској Митровици Повељу о братимљењу ова два клуба.

Пековић је након потписивања повеље истакао да ће се у Партизану трудити да гаје спортске односе и да у будућности развијају сарадњу са Трепчом. Пековић се захвалио на дочеку, истакао да је ово његова прва посета Косовкој Митровици и Косову и да је имао велику жељу да дође у овај град.

Иницијатива о братимљењу Партизанa са екипом из Косовске Митровице потекла је од Николе Пековића, изјавио је генерални секретар Кошаркашког савеза Косова и Метохије Бојан Јакшић израживши наду да ће овај догађај бити импулс да Косовска Митровица добије спортску халу на коју се чека 16 година.

"Надамо се да ће са овим потписивање повеље о братимљењу и изградњом, спортске хале кошарка у Косовској Митровици и КК Трепча вратити се на старе стазе славе",- рекао је Јакшић.

У општини Косовска Митровица приређен је пријем за председника КК Партизан. Пековићу је захвалио председник привременог општинског органа Александар Спирић који је истакао да је Пековићев долазак у Митровицу охрабрење и нада за младе спортисте и клубове који овде функционишу у тешким ушловима.

Претходно су у центру града Пековића дочекали млади кошаркаши са севера Косова који су играли улични баскет, а којима је председник К.К. Партизан уручио пригодне поклоне.
Кошаркаши Трепче наступају у оквиру Друге српске лиге Група запад, под окриљем Кошаркашког савеза Србије. Трепча је некада наступала у југословенској Првој Б лиги.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
37° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару