Навијач Звезде гађао Теодосића, клуб му се извинио

Звезда је елиминисана у четвртфиналу Евролиге поразом у Комбанк арени од московског ЦСКА. Да то не буде једина лоша ствар која се десила, побринуо се један навијач црвено-белих који је чашом гађао капитена Србије Милоша Теодосића. Дан након тог немилог догађаја, Кошаркашки клуб Црвена звезда се јавно извинио популарном Теу.

Теодосић је, уз Де Колоа и Курбанова, предводио своју екипу до победе у Београду, а и у прва два меча био је најважнији играч "армејаца".

Тео је до лудила доводио играче црвено-белих, а по свему судећи и навијаче београдског клуба, према којем је више пута исказивао симпатије.

Ипак, један од навијача Звезде одлучио је да осрамоти и клуб и колеге са трибине и изузетно неспортским потезом нападне капитена српске репрезентације.

Звездино извињење

Дан након меча на коме се догодио овај ружан гест, клуб са Малог Калемегдана се извинио Теодосићу.

"Црвена звезда најоштрије осуђује неразуман и неодговоран потез једног појединца, који је бацио сенку на спектакл у Комбанк арени"и погодио пластичном чашом са водом репрезентативца Србије великог симпатизера Црвене звезде Милоша Теодосића. Током целе сезоне указујемо на велики проблем неодговорних појединаца 'навијачa' који су убацивањем разних предмета у терен коштали клуб више десетина хиљада евра и условном суспензијом паркета у Београду", стоји на званичном сајту клуба.

Директор КК Црвена звезда Давор Ристовић у изјави за сајт истакао је да му је жао што је сенку на изванредну сезону у Евролиг бацио неко ко не жели добро клубу.

"Већ смо платили огромне казне Евролиги, а платићемо још, јер је делегат тог такмичења, у своју бележницу уписао три бачена упаљача на паркет, што аутоматски значи и нову казну. Посебно ми је жао што је један Милош Теодосић доживео овакву непријатност, али ми је драго да се издигао изнад непријатне ситуације и прихватио извињење нашег клуба, чији је декларисани навијач", рекао је Ристовић.

Извињење Славка Гака Теодосићу 

Градски секретар за спорт и омладину Славко Гак упутио је јавно извињење Милошу Теодосићу, због непријатности коју је доживео након утакмице са Црвеном звездом у београдској Арени.

"Као секретар за спорт и омладину Београда извињавам се Милошу Теодосићу због синоћњег недопустивог понашања једног навијача", написао је на твитеру Гак, некадашњи ватерполо репрезентативац.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару