Звезда игра Евролигу у Хали Пионир

Кошаркаши Црвене звезде у наредној сезони Евролиге утакмице као домаћини играће у Хали Пионир. Звезда је претходне две сезоне скоро све утакмице као домаћин у елитном такмичењу играла у Комбанк арени, али због заузетости највеће хале на Балкану, то неће бити оствариво.

"Претходних сезона показали смо да као клуб имамо капацитет да из утакмице у утакмицу пунимо Комбанк арену. Зато и не чуди што смо прошле сезоне имали убедљиво највећу посету од свих клубова учесника Евролиге и на то смо веома поносни", рекао је спортски директор Црвене звезде Давор Ристовић. Он је рекао да ће у јеку нове евролигашке сезоне Комбанк арена бити четири месеца заузета.

"Нису у питању само догађаји већ и опсежне припреме које се у дворани морају обавити у те сврхе, а ту се пре свега мисли на монтажу и демонтажу целокупне опреме. Постоји могућност да пар утакмица будемо домаћини у Комбанк арени, али то ће у великој мери зависти и од распореда који Евролига буде одредила, а то ће бити познато након састанка који се традиционално одржава у Барселони у првој половини јула", навео је Ристовић. Он је нагласио да ће то у великој мери негативно утицати на клупске финансије.

"Од продаје улазница за мечеве у Арени смо приходовали значајна средства, па ћемо морати да пронађемо модел да то надоместимо. Нећемо у потпуности одустати од Комбанк арене, пријавићемо је као резервну дворану, али велико је питање да ли ћемо и колико мечева тамо одиграти", закључио је Ристовић.

Комбанк арена почетком новембра почеће припреме за Скупштину ОЕБС-а, а потом ће се одржати Европско првенство у ватерполу и шампионат Европе у футсалу, због чега слободних термина неће бити до 20. фебруара 2016. године.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи