Вујошевић најавио повратак Павловића против Меге

Кошаркаши Партизана играју у суботу против екипе Меге Лекс у Сремској Митровици. С обзиром како су изабраници Дејана Милојевића одиграли у прошлом колу против Црвене звезде, јасно је да црно-беле очекује јако тежак задатак. На срећу по њих, у овом мечу биће коначно јачи за опорављеног Александра Павловића.

Тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић рекао је да очекује да ће Мега бити мотивисана у предстојећем сусрету против његове екипе, али да верује да је предност, ипак, на страни црно-белих.

"Чека нас веома тежак меч. Играћемо са недовољно опорављеним (Николом) Милутиновом који је јако важан за нашу екипу. Мега се вратила у форму у каквој је била у добром делу сезоне. Имали су кризан период на почетку српске лиге, који се поклопио са доласком Корија Вебстера у тим. Тај период је прошао", рекао је Вујошевић.

Партизан у суботу од 17.45 гостује у Сремској Митровици екипи Мега Лекса у деветом колу првенства Србије. Црно-бели до сада у домаћем шампионату имају само један пораз, док је Мега Лекс забележио по четири победе и пораза.

"Мега се бори за трећу позицију, јер то место доноси учешће у Јадранској лиги без плаћања котизације. Велики је мотив свих екипа да заузму трећу позицију. Све то повећава мотив нашег противника. Сигурно ће се представити против Партизана као против против Црвене звезде", казао је Вујошевић.

"Ми носимо то име Партизана, што је тешка обавеза и морамо да га бранимо на достојанствен начин. Ако обе екипе дају свој максимум, мислим да је предност на страни Партизана, уз сав респект према Меги", додао је Вујошевић.

Тренер Партизана је навео да очекује да ће Александар Павловић бити у тиму за сутрашњи меч.

"Требало би да буде у саставу, али се опрезно прикључује. Повреда је санирана. Није потпуно спреман, али и такав може да да одређени допринос и верујем да ће бити у тиму против Меге", рекао је Вујошевић.

Кошаркаш црно-белих Немања Безбрадица навео је да Партизан чека тежак меч у Сремској Митровици.

"Мега је поправила своју форму, што најбоље показује последња утакмице. Идемо спремни и даћемо све од себе да победимо", ракао је Безбрадица.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи