Рејес: Дуго сам чекао европску титулу

Кошаркаш Реал Мадрида Фелипе Рејес рекао је да је његова екипа заслужено освојила титулу првака Европе. Кошаркаши Реал Мадрида освојили су девету титулу европског шампиона пошто су у финалу "фајнал-фора" у Мадриду победили Олимпијакос са 78:59.

Ово је прва титула европског првака за Реал после 20 година.

"Ову титулу сам дуго чекао и освојили смо је на свом терену. Нисмо могли тражити више од тога. Победили смо тимском игром", рекао је Рејес, пренели су шпански медији.

"Одиграли смо веома добро у скоку и играли сјајну одбрану на Василису Спанулису. Ово је победа целе екипе, а сада идемо да славимо", рекао је Серхио Родригес.

Кошаркаш Реала Џејси Керол, који је крајем треће четвртине везао 11 поена за велику предност, рекао је да је "сада на крову света".

Он је у претходне две сезоне у Реалу губио финала Евролиге против Олимпијакоса и Макабија.

"Знам како је губити у финалима, то нам се догодило у последње две сезоне, али сада се све исплатило. Имао сам невероватну серију, на сву срећу постизао сам поене када је екипи било најпотребније, али тек када су судије дале знак за крај утакмице, могли сте да видите осмех на мом лицу", рекао је Керол.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи