Радоњић и Вујошевић о утакмици, шуту и судијама...

Тренери Црвене звезде и Партизана, Дејан Радоњић и Душко Вујошевић, у различитом расположењу говорили након вечитог дербија.

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да је задовољан, јер су црвено-бели успели да остваре циљ и победе Партизан у дерби мечу 7. кола Суперлиге Србије.

"Честитке играчима на победи, хвала навијачима на подршци. Успели смо да остваримо циљ и добијемо Партизан. Добро смо отворили меч, направили разлику, али су они шутем за три поена ухватили прикључак. Ипак, бољом контролом скока и квалитетнијим нападом дошли смо до победе"”, рекао је Радоњић на конференцији за медије.

Он је додао да му је драго што су саиграчи надоместили нешто слабији учинак најбољих појединаца Маркуса Вилијамса, Чарлса Џенкинса и Бобана Марјановића.

"“Постигли смо велики број поена, иако најбољи играчи нису били на нивоу. Управо сам због тога задовољан. Чека нас још један тежак меч са Мега Лексом. Надам се да ћемо сви бити здрави, јер смо имали проблема са повредама, казао је Радоњић.

Бранко Лазић је истакао да је његов тим забележио важан тријумф и наставио победнички низ у домаћем такмичењу.

"“Јако важна победа за нас, желимо да наставимо победнички низ и обезбедимо прво место. Ушли смо веома мотивисано, међутим, дозволили смо ривалу велики број офанзивних скокова, али успели смо у наставку меча то да исконтролишемо и убедљиво славимо"”, рекао је Лазић.

Тренер Партизана Душко Вујошевић рекао је да је његов тим доживео пораз од Црвене звезде због лошег шута за два поена.

“"Основни узрок нашег пораза је јако лош проценат шута за два поена, посебно из рекета. Имали смо непотребну пристрасност судије Глишића у суђењу контаката на Милутинову, који је одиграо лошу утакмицу. Звезда је била боља и без те помоћи добила би утакмицу”", рекао је Вујошевић.

Капитен црно-белих Драган Милосављевић честитао је Звезди на заслуженој победи.

"“Одређени део меча играли смо јако добро, али и имали доста осцилација у тренуцима када смо могли да приђемо Звезди. Нисмо одиграли паметно, имали смо исхитрених шутева”", рекао је Милосављевић.

У дербију 7. кола Суперлиге Србије Црвена звезда је у Пиониру славила против Партизана резултатом 92:76.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи