Читај ми!

Голден Стејт и Атланта изједначили

Кошаркаши Голден Стејта савладали су јутрос као гости Мемфис са 101:84 и изједначили резултат на 2:2 у полуфиналној серији плеј офа Западне конференције. Победу као гост остварила је и Атланта против Вашингтона (106:101) која јој је, такође, донела изједначење на 2:2 у полуфиналној серији, али Источне конференције.

Са 33 коша, осам скокова и пет асистенција "ратнике" је до брејка у Мемфису предводио најбољи играч лигашког дела шампионата (МВП) Стефон Кари.

Уз Карија, у победничком тиму истакли су се још Дрејмонд Грин са 16 поена и десет ухваћених лопти, односно Клеј Томпсон са 15 кошева.

У пораженом Мемфису најјачи утисак оставио је шпански репрезентативац Марк Гасол новим двоцифреним учинком у две категорије (дабл-дабл) - 19 поена и десет скокова.

Наредна утакмица, у којој је домаћин Голден Стејт, играће се у ноћи између среде и четвртка у Оукленду.

Предност домаћег терена у полуфиналној серији Истока Атланта је изгубила већ у првој утакмици када је на свом терену поражена од Вашингтона. Узвратила је, међутим, јутрос и серију вратила на почетак пошто ће у евентуалној "мајсторици" она бити домаћин.

Највећи део заслуга за тријумф у Вашингтону припадају трију Џеф Тиг, Пол Милсап, Ал Хорфорд. Први је, са 26 кошева, био најефикаснији играч Атланте. Милсап је, уз 19 поена имао шест асистенција и пет ухваћених лопти, док је Хорфорд утакмицу завршио са 18 кошева и десет скокова.

Најистакнутији појединац Вашингтона био је Бредли Бил са 34 поена што је његов најбољи кошгетерски уцинак у каријери, у утакмицама плеј офа.

Наредни меч ова два тима играће се у Атланти, у ноћи између сређе и четвртка.

Ноћас су на програму дуели Чикага и Кливленда, где је тренутно 2-2, док Лос Анђелес Клиперси воде против Хјустона са 3-1.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи