Читај ми!

Радоњић задовољан резултатом, али не и игром

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да задовољан победом, али не и игром својих кошаркаша против ФМП-а.

"Победили смо и то је најбитније. Нисам задовољан како смо играли, од првог минута се видело да неће бити лак посао, како се очекивало пре утакмице. Квалитет игре стално мора да буде на високом нивоу, против кога год да играмо", рекао је Радоњић новинарима после утакмице у хали Пионир.

Звезда је савладала ФМП са 81:69 и тако задржала максималан учинак после пет кола Суперлиге Србије.

Плејмејкер Звезде Стефан Јовић није био ни на клупи, док Мајк Цирбес није улазио у игру.

"Стефан се превентивно одмара и видећемо да ли ће играти у наредној утакмици. Док ће Цирбес бити у саставу против Војводине, а надам се и да ће играти неки минут", казао је тренер Звезде.

Поједини медији су пренели да је Звезда заинтересована да на крају сезоне доведе центра Партизана Николу Милутинова. Радоњић је рекао да је та прича пласирана "са јасном идејом" и да то неће "дестабилизовати наш тим".

"Већ неко време се анализирају одласци, у некој варијанти сам чак и ја отишао, а сада су почели и доласци. Са нама су током сезоне почели да тренирају Бојан Дубљевић, Ђорђе Гагић, Зоран Ерцег, Маркус Слотер... Ово је још једна ситуација која је већ била, нема ништа ново, знамо о чему се ту ради. То не може да утиче на нас, концентрисани смо да до краја одиграмо најквалитетније могуће", рекао је Радоњић.

Тренер ФМП-а Милан Гуровић рекао је да је Звезда показала да је најбоља екипа у Србији.

"Звезда је најбоља екипа и од срца јој желим да освоји лигу. Добро смо одиграли, али не иде у главу да смо киксирали против неких екипа које је требало да добијемо. Окрећемо се даље, даћемо максимум у наставку такмичења", казао је Гуровић.

Звезда ће у четвртак играти у Новом Саду против Војводине, док ће ФМП у Железнику дочекати Мега Лекс.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи