Читај ми!

Ребић: Желимо да наставимо низ

Млади кошаркаш Црвене звезде Никола Ребић рекао је да је веома цени екипу ФМП-а, али додао да његов тим жели да настави победничку серију.

"Добро познајем већину момака који играју у ФМП-у јер смо заједно прошли све млађе категорије. Ради се о заиста талентованим момцима који су жељни доказивања и одлично су вођени од стране тренера Милана Гуровића, који је заиста велико име наше кошарке. Са Гудурићем, Добрићем и Пековићем сам дуго играо и знам колики су борци. Ове сезоне пружали су сјајне игре, заслужено освојили прво место у КЛС-у и показали су велики потенцијал", рекао је Ребић за клупски сајт. Oн је истакао да је опрезан уочи дуела са екипом из ЗЗелезника, иако су црвено-бели велики фаворити.

"Наш циљ и у овом мечу је јасан, а то је победа. Желимо да наставимо тријумфални низ и за то нам је потребна велика борбеност у одбрани и концентрација у нападу. Мислим да смо у претходна два дуела против Тамиша и Константина врло ангажованим и озбиљним приступом показали какве су нам амбиције, а све то желимо да поновимо и у дуелу са ФМП-ом". Плејмејкер Звезде позвао је навијаче да у што већем броју дођу у халу Пионир како би поздравили екипу после освајања АБА лиге, али и националне титуле клуба у пионирској, кадетској и јуниорској конкуренцији.

"Звезда је у досадашњем делу сезоне остварила фантастичне резултате, освојен је велики број пехара који ће у Пиониру бити презентирани навијачима и мислим да ће то бити сјајна увертира за, надам се, занимљив меч", закључио је Ребић.

Утакмица петог кола Суперлиге Србије између Црвене звезде и ФМП-а игра се у понедељак од 18 сати у хали Пионир.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи