Читај ми!

Билан још две године у Цедевити

Један од најбољих кошаркаша Цедевите Миро Билан продужио је уговор за још две године, објавио је тај хрватски клуб.

"Мислим да је то договор на обострано задовољство. Желим да и даље нападамо Јадранску лигу, играмо у Евролиги и сви будемо срећни на крају", рекао је Билан, а пренела агенција Хина.

Билан је у Цедевиту дошао 2011. године из Задра и значајно је допринео пласману тог клуба у Евролигу две године заредом.

Спортски директор Цедевите Матеј Мамић није желео да открије детаље уговора, осим да је потписан на две године.

"Миро је један од носилаца игре Цедевите последње четири сезоне и од кад је дошао направили смо одличан континуитет. Ако се не варам, у четири сезоне је пропустио само једну утакмицу, што је одличан домет за сваког играча", рекао је Мамић.

Билан је у протеклој сезони регионалног такмичења био најбољи стрелац Цедевите са 12,7 поена по утакмици, као и најбољи скакач са 6,5 ухваћених лопти.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи