Читај ми!

Атланта у полуфиналу истока

Кошаркаши Атланте пласирали су се у полуфинале плеј офа Источне конференције НБА лиге пошто су у четвртфиналној серији савладали Бруклин са 4:2.

Одлучујући корак ка полуфиналу Атланта је направила јутрос у Бруклину, савладавши га са 111:87.

Са 25 кошева, девет скокова и шест асистенција Пол Милсап био је кључни човек Атланте која је у лигашком делу шампионата била најуспешнија у Источној конференцији са скором од 60 победа и 22 пораза.

Уз Милсапа истакли су се још Кајл Корвер и ДеМар Керол са по 20 поена. Интересантно је да Корвер на овом мечу није упутио ни један шут ка кошу ривала за два поена. Шутирао је десет "тројки" од којих је погодио шест. Преостала два поена постигао је из слободних бацања.

Бивши крилни центар Црвене звезде и македонски репрезентативац Перо Антић на терену је провео нешто мање од десет минута, а у личну статистику уписао је пет личних грешака и један скок! Ка противничком кошу није ни погледао, а камоли шутирао!

У пораженом Бруклину најбољи утисак оставио је Брук Лопес са 19 поена и седам скокова.

Атланта ће у полуфиналу играти против Вашингтона, а прва утакмица је на програму већ у ноћи између недеље и понедељка у Атланти.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи