У Загребу нападнут навијач Звезде, али не и аутобус

Један навијач Црвене звезде лакше је повређен у главном граду Хрватске у нападу хулигана. Међутим, како преноси портал "Индекс", напада на аутобус Црвене звезде, како су пренели поједини медији, није било, што је потврдила и полиција.

Како преносе медији у Хрватској, група, за сада непознатих хулигана, напала је једног навијача Звезде недалеко од Дома спортова где је играна трећа утакмица финалне серије АБА лиге између Цедевите и Црвене звезде.

Београдски црвено-бели су на утакмици имали подршку око 100 навијача, који не припадају организованим навијачким групама, који су у престоницу Хрватске дошли да бодре свој клуб.

"Они су од почетка, па дебело након завршетка утакмице, непрекидно и громогласно извикивали песме и слогане Делија, славећи Србију и Звезду, али без провокација или вређања. Из сектора гостију непрекидно се орила песма, иако је било видљиво да ће Звезда убедљиво изгубити.То им није сметало, као ни што их је било неупоредиво мање од домаћих присталица, који су корпоративни симпатизери клуба без традиције и навијачких песама", преноси „Индекс".

Међутим, иако су поједини медији пренели вест (позивајући се на један пост навијача на друштвеној мрежи) по којој је спречен и много већи напад, и то напад навијача загребачког Динама на аутобус у коме су били кошаркаши Црвене звезде, тако нешто се није догодило.

„Није истина да је дошло до икаквог напада или покушаја напада на аутобус с управом и играчима Црвене Звезде након њихове утакмице са Цедевитом у Дому спортова", навела је полицијска управа града Загреба.

Цедевита је синоћ победила са 72:62 и смањила предност Црвене звезде у финалној серији на 2:1.

Наредни меч игра се вечерас од 20.30, такође у Загребу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи