Нереди у Задру пред меч кошаркаша са Шибеником

Кошаркашка утакмица "прави проблеме" и у Хрватској - уочи вечерашњег меча између Задра и Шибеника, око 15 сати сукобили су се навијачи ова два клуба, а задарска полиција је интервенисала пуцавши у ваздух.

По информацијама из тамошње полиције, у кафе бару на Бранимировој обали налазило се неколико десетина навијача гостујућег клуба из Шибеника, који су били "мета" домаћих присталица.

Незванично, домаћи навијачи појавили су се маскирани, с палицама и камењем у рукама и напали Шибенчане.

Потпарол локалне полиције Елис Жодан рекао је да се убрзо између навијача испречила полиција и смирила узаврелу ситуацију, али да је морало да се пуца у ваздух из ватреног оружја.

"Полицијски службеници који су се тамо затекли и стали између супротстављених страна. У једном тренутку су, с циљем одбијања напада и заштите живота људи, испалили више хитаца у ваздух из службеног оружја. Након овога, нападачи су се разбежали, а у току је полицијска истрага", пише у саопштењу задарске полицијске управе.

Дакле, весело је и у суседству због игре под обручима...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи