Читај ми!

Ђилас очекује пласман кошаркаша на ОИ

Председник Кошаркашког савеза Србије Драган Ђилас изјавио је да су реална очекивања да се женска и мушка репрезентација пласирају на Олимпијске игре.

"Реално, очекујемо да наше обе екипе буду у ситуацији да директно прођу на Олимпијске игре, или кроз квалификационе турнире. Идеја је да се пријавимо за организацију тих турнира и тако повећамо шансе за учешће", рекао је Ђилас новинарима после седнице Скупштине КСС-а.

Ђилас је истакао да је најважније то што је Скупштина усвојила финансијски план за ову годину.

"Најважније је то да ће усвојени финансијски план за ову годину, ако остваримо све што смо планирали, а мислим да је реално, омогућити стабилно финансирање свих наших селекција и припреме за такмичења која долазе", казао је он.

По његовим речима, КСС је добио подршку Владе да се Србија кандидује за организацију Европског првенства за жене 2017. године, где ће за конкуренцију имати Чешку.

"То би била сјајна прилика да представимо капацитете не само Београда, већ и Зрењанина, Вршца и Ниша", казао је Ђилас.

Он је додао да КСС има нове, потенцијалне спонзоре, који "схватају популарност кошарке", што је "добра ствар".

"Надам се да ће се то наставити са праксом и ове и наредне године", навео је Ђилас.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи