Читај ми!

Радоњић: Показали смо снажан карактер

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је после победе у Лакташима да је његов тим показао снажан карактер упркос осцилацијама у игри против домаћина Игокее.

"У сваком случају, после евролигашких мечева генерално изгледамо мало другачије, посебно у ситуацији када смо без оптерећења. Практично смо с једним тренингом после Галатасараја одиграли меч са Игокеом. Одиграли смо са жељом да урадимо неке ствари које следе, било је периода без концентрације и са доста слабијом одбраном, међутим, показали смо снажан карактер и на крају славили у утакмици која није имала резултатског значаја. Захвалио бих навијачима на дочеку, били су феноменални", изјавио је Радоњић за сајт АБА лиге.

Лука Митровић је навео да је домаћа Игокеа имала сјајно шутерско вече и да је била на прагу победе.

"Драго ми је што се наша екипа вратила и после минус 15, показали смо борбени победнички дух. Честитао бих Игокеи на успешној представи и пожелео бих им пуно среће у последњем колу и првенству БиХ. Похвалио бих овај амбијент у Лакташима и захвалио навијачима који су нам и овде пружили подршку", казао је Митровић.

Тренер домаћина Жељко Лукајић истакао је да "треба реално поставити ствари".

"Звезда има само два пораза, игра Топ 16 Евролиге и има одличан ростер. Ми смо одиграли равноправну утакмицу с њима. У кош предности одлучивало се до задњег минута, крај је одлучила дужина клупе, нарочито нама на високој позицији", рекао је Лукајић, напомињући да је одиграна "права спортска представа, каква и треба да буде".

"Навијачи који су подржали Црвену звезду, а који су из нашег окружења, могли су да виде да и ми имамо квалитет и да и ми радимо. Волео бих да дођу нас подрже у БиХ првенству, да будемо шампиони и да опет могу да гледају утакмице близу своје куће, јер ако гледамо локалпатриотски ми смо њихови, као што су и они наши драги гости. Нама остаје то још једно коло, одиграћемо га са овом енергијом, а види се да је Игокеа има и то ми је најважније, да једно заједништво у екипи показује резултат”, закључио је Лукајић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи