Читај ми!

Вујошевић: Више од победе радује посета у Пиониру

Тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевиц рекао је после одличне игре против Задра да више од победе радује долазак великог броја навијача у Пионир.

Црно-бели су убедљиво славили против Задрана (87:53) и остали у конкуренцији за друго место на табели регионалне АБА лиге уочи последњег кола пред плеј-оф, а успешан деби имао је Американац Џош Акојон.

"Више од победе радује посета ових људи, што није изненађење. Кошаркаши су пружили ангажовану и добру игру, још је рано за процене, али утакмица је показала да смо направили добар потез при избору плејмејкера. Њему ће ипак још требати да се прилагоди на услове и нову екипу", изјавио је Вујошевић после меча. Он је оценио да ће преостали део сезоне бити још лепши за гледање, а Партизан у последњем колу, у одлучујућој утакмици за друго место, гостује екипи подгоричке Будућности.

"Не треба заборавити да је Задар прошлог викенда изгубио од Цедевите на једну лопту, отисао им је Флоренс. Ипак, треба се сконцентрисари и добро припремити за Подгорицу. Сећам се меча у Београду коју сам посматрао из публике због казне и доброг суђења за гостујући тим. Надам се да ће услови бити регуларни и да ће победити онај ко буде бољи на терену. Велика је разлика између другог и четвртог места и тај меч носи велику тежину", истакао је тренер Партизана.
Вујошевић додао да је имао проблема да организује тренинг због здравствених проблема Милутинова, Безбрадице, Ђумића.

Тренер кошаркаша Задра Анте Назор честитао је домаћину на заслуженој победи и истакао сјајан амбијент у Пиониру.

"Били смо прави и парирали смо у првом делу, међутим, противник је много јачи. Сваки дуел и ничија лопта припали су њима. Добро је што су наши млади играчи осетили овакву атмосферу, која је најбоља у региону", закључио је Назор.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи