Читај ми!

Нова победа Голден стејта

Голден стејт стигао до 30. победе у сезони. Кошаркаши Финикса победили су Кливленд са 107:100, док је Минесота била боља од Индијане са 110:101. Атланта је сјајну серију победа наставила против Филаделфије са 105:87, а Спарси су поражени од Вашингтона са 101:93. Звезда вечери сигурно је био играч Минесоте Мо Вилијамс са 52 постигнута поена.

У наставку првенства америчке професионалне кошаркашке лиге, Голден стејт је у Солт Лејк Ситију савладао Јуту са 116:105 и постао трећи тим у текућем шампионату који је стигао до 30. победе.

Пре Голден стејта до тог остварења стигли су Атланта и Портланд, с разликом што су Атланта и Портланд уз 30 победа доживели и по осам пораза, док су "ратници" изгубили само пет утакмица.

У тријумфу против "џезера" десеторица играча Голден стејта улазило је на терен и свих десет уписало се у листу стрелаца.

Од тога, шест их је имало двоцифрен кошгетерски учинак, а предњачио је Стефон Кари са 27 поена. Кари је, притом, имао и 11 асистенција.

Други на листи стрелаца "ратника" био је Дрејмонд Грин са 15, док су Клеј Томпсон и Херисон Бернс убацили по 12 кошева.

У пораженој Јути бољи од осталих био је Дерик Фејворс са 22 поена и 11 ухваћених лопти.

Минесота је савладала Индијану са 110:101 и прекинула негативну серију.

Вођа на терену свакако је био одлични Мо Вилијамс, који је са постигнута 52 поена поставио свој рекорд каријере, као и рекорд сезоне.

Претходни рекорд поставили су са 46 постигнутих поена Кармело Ентони и Пау Гасол. Мирослав Радуљица није улазио у игру.

У пораженој екипи најефикаснији је био Мајлс са 22 поена.

Вашингтон је победио Сан Антонио Спарсе после десет година, 101:93.

Вашингтон је до победе предводио Вол са 25 поена. Уз то је забележио и десет асистенција. Њега је пратио Кевин Серафин, који је остварио учинак од 17 поена и осам скокова.

Резултати:
Индијана–Минесота 101:110
Филаделфија–Атланта 87:105
Вашингтон–Сан Антонио 101:93
Финикс–Кливленд 107:100
Јута–Голден Стејт 105:116
Сакраменто–Далас 104:108 (продужетак) и
ЛА Лејкерс–Мајами 75:78

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи