Читај ми!

Портланд у налету, победа Никса

Портланд је победио Атланту и остварио шесту победу у последњих седам утакмица у НБА лиги. Никси прекинули серију од седам пораза, савладали Минесоту. Кајл Корвер прекинуо низ од 127 утакмица на којима је погодио бар једну тројку.

Кошаркаши Портланда победили су ноћас на свом терену Атланту са 102:78 и остварили шесту победу у последњих седам утакмица у НБА лиги.

Мо Вилијамс био је најефикаснији у победничком тиму са 15 поена, док је Николас Батум додао 14 поена и 18 скокова.

Бек Атланте Кајл Корвер је у том мечу прекинуо рекордан низ од 127 утакмица у којима је постигао најмање једну "тројку". Он је утакмицу завршио са пет поена, а за три поена шутирао је 0/5. Претходни рекорд од 89 утакмица држао је Дејна Барос постављен од 1994. до 1996. године.

У екипи Атланте, која је изгубила 12. пут у последњих 13 утакмица, најефикаснији је био Картије Мартин са 16 поена.

Кошаркаши Денвера победили су Далас са 115:110 и прекинули низ од шест пораза. Нагетсе су до победе предводили Вилсон Чендлер са 21 поеном и Тај Лосон са 20 поена, док су по 16 поена додали Кенет Ферид, Ренди Фоје и Џеј Џеј Хиксон.

У екипи Даласа, која је претрпела трећи пораз у три овосезонске утакмице против Денвера, најефикаснији је био Дирк Новицки са 27 поена.

Кошаркаши Голден Стејта победили су у гостима Бостон са 108:88 и то је прва победа Вориорса у Бостону још од децембра 2008. године, а Шарлот је победио Индијану са 109:87 и остварио пету узастопну победу на домаћем терену.

Њујорка је коначно дошао до победе, славили су против Минесоте са 118:106 и прекинули низ од седам пораза. Кармело Ентони поредводио је Никсе до победе са 33 поена, Амаре Стодемајер убацио је 18 поена и имао осам скокова, док је Тајсон Чендлер додао 15 поена и 14 скокова.

То је прва победа Њујорка од 19. фебруара и утакмице са Њу Орелансом.

У екипи Минесоте Кевин Лав постигао је 19 поена уз осам скокова, бивши центар Партизана Никола Пековић убацио је 17 поена, Кори Бруер 16, а Кевин Мартин 12 поена.

Сакраменто је победио Милвоки са 116:102, за поражени тим играо је српски кошаркаш Мирослав Радуљица, али се за три и по минута није уписао међу стрелце.

Хјустон је победио Орландо са 101:89, Вашингтон Јуту са 104:91, Чикаго Детроит са 105:94, а Бруклин Мемфис са 103:94 и остварио четврту узастопну победу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 21. јул 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару