Читај ми!

Да покажемо да смо равноправни

Тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић изјавио је да ће његова екипа у предстојећој утакмици са Бајерном из Минхена покушати да победи, како би показала да је равноправна са екипама из Топ 16 фазе. Богдановић неизвестан и за овај меч. Гагић најавио добру игру као у Минхену.

Кошаркаши Партизана у четвртак од 20.45 у Београдској арени играју против Бајерна из Минхена, утакмицу деветог кола Групе Ф у Топ 16 фази Евролиге. Црно-бели су у осам утакмица остварили једну победу, а Бајерн четири.

"Цела ситуација (око повреда) је учинила да смо на евролигашким утакмицама у ТОП 16 фази освојили мање него што смо очекивали. Да је Драган Милосављевић остао, неке бисмо добили, а сад, са овом ситуацијом, сви рачунају да ће нас добити. Желимо победом да докажемо да смо равноправни", рекао је Вујошевић.

"Знате да је Бајерн озбиљна фирма, добар фудбалски клуб, који је са озбиљним интенцијама кренуо у кошарку. Довели су (Светислава) Пешића, који је један од најбољих тренера свих времена. Он прави озбиљну екипу, оне карактеристике које има као тренер пренео је на тим, трчање, ред, рад и дисциплину", рекао је Вујошевић.

Тренер црно-белих рекао је да је неизвестан наступ Богдана Богдановића у сутрашњој утакмици. "Сигурно да је Богдановићево одсуство  велики хендикеп, још није извесно да ли ће бити, али су веће шансе не буде у тиму", рекао је он и позвао навијаче Партизана да помогну свом клубу.

"Позивам публику у тешким временима, да се види ко је пријатељ. Дођите да будете с нама, тешко нам је, борићемо се. Дођите, не да бисмо добили, него да будете ту, да помогнете присуством. Да нема те љубави ништа не би имало никаквог смисла", рекао је Вујошевић.

Кошаркаш Партизана Ђорђе Гагић рекао је да ће његова екипа покушати да понови игру из Минхена у првом делу.

"Нама је битна утакмица, то је добра екипа, добар тренер. Имали смо отворену утакмицу у Минхену, покушаћемо да поновимо и пред нашом публиком. Спремили смо се као и за сваку другу", рекао је Гагић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 21. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару