Кевин Дјурент се игра у НБА лиги!

У ноћи између недеље и понедељка у америчкој НБА лиги одиграно је седам утакмица, а у најзанимљивијем мечу Сан Антонио је савладао екипу Даласа са 112:106. Оклахома је савладала Шарлот са 116:99, Чикаго је славио против Њујорка са 109:90, док су у осталим сусретима победе остварили такође домаћи тимови – Торонто, Индијана, Орландо и Финикс.

Најбољи у победничкој екипи Сан Антониа био је Тони Паркер, који се после шест мечева паузе вратио на терен. Он је постигао 22 поена и забележио седам асистенција, док је Тим Данкан додао 17 поена и девет скокова.

У екипи Даласа најбољи је био Дирк Новицки са 22 поена, док је Винс Картер убацио поен мање.

Кошаркаши Торонта победили су на свом терену Голден Стејт са 104:98.

Репторсе је до нове победе предводио Демаркус Дероузен са 32 поена, док је у пораженом тиму најбољи био Стефон Кари са 34 поена. Српски репрезентативац Немања Недовић је и овај меч Голден Стејта одгледао са клупе.

Орландо је прошле ноћи са 92:81 био бољи од Филаделфије, која је тако уписала и 14. везани пораз. Најефикаснији у екипи Орланда био је Тобајас Харис са 31 поеном, док је црногорски кошаркаш Никола Вучевић постигао 18 и забележио чак 17 скокова. У пораженој екипи бољи од осталих био је Тадеус Јанг са 29 поена.

Оклахома је предвођена Кевином Дјурентом, победила Шарлот са 116:109.

Дјурент је и јутрос, са 28 поена, био најефикаснији актер меча. Кошгетерски учинак му је свакако за поштовање, али не и прецизност коју је показао. Из игре је погодио тек осам пута из 24 покушаја, при чему ниједну "тројку", а шутирао је шест пута. Беспрекоран је једино био са линије слободних бацања, јер је искористио свих 12 пенала.

Ипак, Кевин Дјурент је постао тек трећи играч у последњих 25 година који је постигао најмање 25 кошева на 25 узастопних утакмица.

За разлику од Дуранта, готово хируршку руку имао је Расел Вестбрук. Утакмицу је завршио са 26 кошева, погодивши десет шутева из 12 покушаја!

У пораженом Шарлоту бољи од осталих били су Ал Џеферсон са 25 и Ентони Толивер са 17 поена.

Чикаго је био бољи од Њујорка са 109:90. Кошаркаши Феникса су савладали Атланту са 129:120, а Индијана је била боља од Јуте са 94:91.

Резултати:

Чикаго - Њујорк 109:90

Торонто - Голден Стејт 104:98

Индијана - Јута 94:91

Орландо - Филаделфија 92:81

Оклахома - Шарлот 116:99

Сан Антонио - Далас 112:106 и

Финикс - Атланта 129:120

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 21. јул 2024.
24° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару