Читај ми!

Победа Мајамија, сјајни Пековић

У наставку првенства америчке професионалне кошаркашке лиге Мајами је савладао Орландо са 112:98 и остварио 42. победу у шампионату у којем је доживео само 14 пораза. Клиперси убедљиви против Њу Орлеанса, 108:76, Индијана славила против Бостона. Филаделфија повукла дрес Алена Ајверсона.

Мајами без великих тешкоћа сломио отпор Орланда. Клиперси најубедљивији претходне ноћи плус 32 против Њу Орлеанса. Никола Пековић са 20 поена учествовао у победи Минесоте над Сакраментом. Радуљица преседео меч на клупи.

До седме узастопне победе, а 10. у последњих 11 утакмица, Мајами су предводили Двејн Вејд и Леброн Џејмс. Са 24 коша Вејд је био најефикаснији актер сусрета, док је Џејмс уз 20 поена имао девет скокова, седам асистенција и четири украдене лопте.

На супротној страни црногорски репрезентативац Никола Вучевић још једном је одиграо добру партију против Мајамија, о чему сведочи његових 18 кошева и десет ухваћених лопти.

Клиперсе је до убедљиве победе водио двојац Крис Пол са 21 поеном и Блејк Грифин, који је постигао поен мање. С друге стране покушали су да им се супротставе Еванс са 22 поена и Риверс са 19.

Никола Пековић је био доминантна фигура у победи Минесоте над Сакраментом. Постигао је 20 поена, а недостајала му је једна ухваћена лопта да забележи дабл-дабл учинак. То је пошло за руком Лаву који је забележио 10 скокова и 22 поена, треба истаћи и учинак Мартина - 26 поена. У пораженој екипи бољи од осталих били су Геј са 24 поена и Казинс са 21.

Имао је одговор на све, на изазове на паркету и на питања, у складу са надимком "The Answer" што му је и прва од бројних тетоважа. Био је љубимац навијача Филаделфије, а луцидношћу у игри није остављао љубитеље кошарке равнодушнима. Будући становник "Куће славних" Ален Ајверсон опростио се од Филаделфије, која је повукла његов дрес са бројем 3.

Резултати:
Мајами - Орландо 112:98
Филаделфија - Вашингтон 103:122
Хјустон - Детроит 118:110
Бостон - Индијана 97:102
Милвоки - Бруклин 98:107
Мемфис - Кливленд 110:96
Портланд - Денвер 102:96
Сакраменто - Минесота 97:108 и
ЛА клиперс - Њу Орлеанс 108:76

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 21. јул 2024.
24° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару