Читај ми!

Мануа ни патике не могу да зауставе!

Ни патике не могу да одрже корак са Ђинобилијем. Булси бољи од Голден Стејта, задржали Стефа Карија на пет поена. Кајри Ирвинг утишао "грмљавину". Вучевић доминирао у победи над Сиксерсима.

У ноћи измешу среде и четвртка одиграно је десет утакмица у НБА лиги. Поред уобичајених узбудљивих мечева и сјајних потеза, виђен је и један чудан догађај.

Наиме, у победи Сан Антонија над Детроитом од 120:110, Ману Ђинобили је пробушио патику агресивном одбраном! Фантастични Аргентинац је наставио да игра, а многи нису ни схватили у први мах шта се догодило на терену.

Трећи везани пораз уписали су Тандери, који су изгубили од Кливленда са 104:114. Најзаслужнији за победу Кавса је свакако Кајри Ирвинг који је уписао 31 поен, од којих 14 у последњој четвртини, а уз то је имао и девет асистенција. Занимљиво, у прве три четвртине Кливленд је убацио 72 поена, а у последњој 42!

Голден Стејт је гостовао Чикагу, а Немања Недовић је преседео читав меч. Булси су испратили Стефа Карија и дружину са 20 разлике, односно са 103:83. Фантастична одбрана Булса је зауставила Карија, који, знамо, уме да се распуца и неретко пребаци 30 поена, на свега пет поена за цео меч, и то само два погођена шута од десет.

Никола Вучевић је предводио Орландо до прве победе на гоствоању после 16 мечева, и то над Филаделфијом 101:90. Црногорац је имао 21 поен, 13 скокова, три блокаде, две асистенције и једну украдену лопту.

Резултати:

Филаделфија - Орландо 90:101
Бостон - Атланта 115:104
Чикаго - Голден Стејт 103:83
Далас - Њу Орлеанс 108:89
Оклахома Сити - Кливленд 104:114
Мемфис - ЛА Лејкерс 108:103
Сан Антонио - Детроит 120:110
Јута - Феникс 109:86
Портланд - Бруклин 124:80
ЛА Клиперс - Хјустон 101:93

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 21. јул 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару