Читај ми!

Индијана на врху, дебакл домаћина

Лидер истока испрашио Лејкерсе са 20 поена разлике. Лав одличан у победи Минесоте над Финиксом. Весели постигао пет поена у поразу Денвера.

У ноћи између уторка и среде у НБА лиги одиграно је седам утакмица, а победе су уписали кошаркаши Минесоте, Торонта, Индијане и Хјустона, док су Лос Анђелес Лејкерси забележили још један пораз. Уз Индијану као домаћин славила је само екипа Вашингтона.

Индијана је савладала Лејкерсе са 20 поена разлике (118:98) и учврстила лидерску позицију у Источној конференцији са скором од 43 победе и 13 пораза.

Лидер Истока сада има три победе више и пораз мање од актуелног шампиона НБА лиге Мајамија који је у досадашњем току шампионата остварио 40 победа, док је изгубио 14 утакмица.

У победи против Лејкерса седморица играча Индијане имало је двоцифрен кошгетерски учинак. Предводио их је Пол Џорџ са 20 поена. Одличну партију пружио је и Дејвид Вест који је са 12 ухваћених лопти био први скакач меча.

На супротној страни предњачио је Кент Безмор са 23 коша.

Минесота је у гостима савладала Финикс са 110:101. Тимбервулсе је до победе предводио Кевин Лав, који је и у шестом мечу за редом постигао више од 30 поена, овога пута 33. Поред тога је имао и 13 скоскова и девет асистенција.

У екипи Финикса Маркиф Морис је убацио 24 поена, док је словеначки кошаркаш Горан Драгић додао 16 поена.

И Торонто је био успешан у гостима, пошто је био бољи од Кливленда, 99:93. Најбољи у победничкој екипи био је Демар Дерозан, који је постигао 33 поена, од чега је 16 убацио у последњој четвртини. С друге стрене, екипу Кливленда је предводио Кири Ирвинг са 25 поена и шест асистенција.

Орландо је уписао и 16. узастопни пораз на гостовању, овог пута је од Меџика био бољи Вашингтон са 115:106.

Портланд је и по трећи пут ове сезоне савладао Денвер (100:95), а ако то ураде и у четвртој утакмици биће то први пут за 14 година.

У победничкој екипи најбољи је био Демијан Лилард са 31 поеном, док је у трећем узастопном поразу Денвера најефикаснији био Ренди Фој са 14 убачених поена. Бивши кошаркаш Партизана Јан Весели је на терену провео 12 минута, а постигао је пет поена.

Сакраменто је код куће изгубио од Хјустона са 129:103, а у победничкој екипи се највише истакао Џејмс Харден, који је постигао 43 поена. На другој страни, најбољи је био Руди Геј је са 25 поена.

Резултати:

Кливленд - Торонто 93:99

Индијана - ЛА Лејкерс 118:98

Вашингтон - Орландо 115:106

Атланта - Чикаго 103:107

Денвер - Портланд 95:100

Финикс - Минесота 101:110

Сакраменто - Хјустон 103:129

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 21. јул 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару