Читај ми!

Вол најатрактивније "куца", Белинели најбољи тројкаш

Други дан Ол стар викенда у Њу Орлеансу био је резервисан за такмичења у вештинама, шутирање тројки и закуцавања, али се чини да је ипак изостао прави спектакл. У такмичењу у закуцавању победио је плејмејкер Вашингтона Џон Вол, Италијан Марко Белинели је најбољи тројкаш, док су Демијен Лилард и Трој Бурк били највештији са лоптом.

Марко Белинели је најбољи тројкаш док је Џон Вол победник такмичења у закуцавању на НБА Ол-стар викенду који се одржава у Њу Орлеансу.

Плејмејкер Вашингтон визардса успео је да стигне до тријумфа сензационалним закуцавањем и да иза себе остави врло доброг Бена Меклемора из Сакрамента.

Беку "краљева" у такмичењу је помагала НБА легенда Шекил 0'Нил. Некадашњи горостас под НБА кошевима, иначе сувласник клуба, сео је у краљевску столицу, а Меклемор је симболично прескочио О'Нила и престо и спектакуларно закуцао лопту у обруч.

Међутим, то није било довољно за победу јер је уследило још боље "куцање" Џона Вола!

Он је био бољи и по оцени жирија показао је више. Плејмејкер "чаробњака" прескочио је маскоту свог тима и са две руке, окренут леђима, завршио акцију. Био је то потез вечери!

У укупној оцени победио је Исток.

Трио Бен Меклемор, Демијен Лилард (Портланд) и Харисон Барнс (Голден стејт) поражен је од Џона Вола, Пола Џорџа ( Индијана) и Теренса Роса (Торонто).

Судије такмичења били су Доминик Вилкинс, Меџик Џонсон и Џулијус Ирвинг.

У шутирању тројки најбољи је био Марко Белинели. Италијан је постао трећи Европљанин који је успео да се окити престижном наградом. Пре њега то је два пута узастопно успело Предрагу Стојаковићу (2002. и 2003) и Дирку Новицоком (2006).

У такмичењу вештине најбољи био је Демијен Лилард, који је у тандему са плејом Јуте Трејом Бурком успео да за десети део секунде буде бољи од тандема рукија Мајкла Картер-Вилијамса и Виктора Оладипа.

Кошаркаш Мајами Хита Крис Бош са НБА легендом Домиником Вилкинсом и WNBA звездом Свин Кеш одбранио је титулу у такмичењу у шутирању на Ол стару.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 21. јул 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару