Читај ми!

Нелсон: Агресивно на Цедевиту

Хоћемо да наставимо серију победа, а да бисмо то урадили морамо задржати висок ниво агресивности, рекао је кошаркаш Звезде Демаркус Нелсон пред меч са Цедевитом.

Кошаркаш Црвене звезде Демаркус Нелсон рекао је данас да ће његова екипа у мечу Јадранске лиге против Цедевите у Загребу покушати да настави победнички низ.

"О њиховом квалитету довољно сведочи то што су другопласирани на табели. То је потврда да се наставља серија изузетно тешких мечева за нас. Цедевита ће на свом терену желети да нас савлада и да нам се приближи, али и ми хоћемо да наставимо серију победа. Морамо да задржимо висок ниво агресивности у одбрани током читавог меча, да покушамо да исконтролишемо скок и кроз добру транзицију дођемо до наше препознатљиве игре", рекао је Нелсон за званични сајт црвено-белих.

Амерички кошаркаш истакао је да његова екипа мора да се носи са великим умором јер ће им утакмица против Цедевите бити шеста у првој половини фебруара.

"Мислим да смо уморни, али исто тако мислим да се сви тимови суочавају са тиме у овом делу сезоне. Уколико нека екипа каже да нема проблема са умором, онда ћу ја рећи да не дају свој максимум у сваком мечу. Најважније је да научимо да играмо упркос умору и да играмо најбоље у најважнијим тренуцима утакмице. Најбољи тимови науче да се носе са тиме и сматрам да ми тренутно учимо како да се изборимо са умором. Приступамо свакој утакмици са много ентузијазма, потпуно фокусирани и сигуран сам да ће то бити и у мечу против Цедевите" додао је Нелсон.

Нелсон ће у мечу против Цедевите уписати 97. наступ за Црвену звезду и на тај начин ће постати странац са највише наступа.

"Нисам знао за тај податак, то је невероватно. Част ми је да сам одиграо толико утакмица у црвено-белом дресу јер је играње за Црвену звезду за мене један од најважнијих периода у животу" закључио је Нелсон.

Утакмица између Цедевите и Црвене звезде у оквиру 20. кола Јадранске лиге игра се у недељу од 19 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 21. јул 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару