Читај ми!

Вујошевић: Немамо право на грешку

"Не можемо дозволити себи луксуз да изгубимо против Широког", рекао је тренер Партизана Душко Вујошевић. Павловић дебитује, Кинси и даље ван строја.

Тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић каже да његова екипа више нама права на кикс и да мора да забележи победу против екипе Широког у предстојећем мечу Јадранске лиге.

"Седам кола је до краја. Та утакмица је квалификациона, не можемо себи више да дозволимо луксуз. У тешкој смо ситуацији, али излазимо из ње. Сада је боље, али не можемо да дозволимо кикс", рекао је Вујошевић новинарима у Београду.

Партизан у 20. колу Јадранске лиге сутра од 17.00 дочекује екипу Широког. Црно-бели у досадашњем делу такмичења имају 13 победа и шест пораза и заузимају треће место на табели регионалног такмичења.

"У односу на утакмицу у првом кругу, Широки је променио и ојачао екипу. На спољним позицијама је то добра екипа. Нови тренер је донео стабилност у игри и боље резултате. Освојили су Куп БиХ на гостујућем терену. Утакице које нису добили играли су их отворено до самога краја. Противник је квалитетан, утакмица је јако важна", казао је Вујошевић.

Он је додао да ће у мечу против Широког дебитовати Александар Павловић, али и да на терену поново неће бити Таренс Кинси.

"Дебитује Павловић... Пуно је разлога да дође публика. Увек лакше побеђујемо када је сала пуна. Кинси неће играти. Очекујем да од понедељка буде на тренингу. Има дисторзију скочног зглоба, и даље има оток", додао је тренер Партизана.

Кошаркаш црно-белих Миленко Тепић казао је да његову екипу очекује веома важна утакмица

"Чека нас важна утакмица, после пораза од МЗТ-а и Цибоне. Мало смо себи закомпликовали ситуацију и самим тим повећали важност утакмице. Сви смо тога свесни, али нас то неће оптеретити. Важно је да дођемо до те победе после неколико пораза, биће нам преко потребна помоћ публике", рекао је Тепић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 21. јул 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару