Читај ми!

Раднички демолирао Химик и задржао наду

Кошаркаши Радничког савладали су у Крагујевцу екипу украјинског представника Химика са 86:68 (25:14, 26:15, 20:22, 15:17), у утакмици 5. кола Н групе друге фазе Еврокупа.

Убедљивом победом над Химиком у Крагујевцу (86:68), кошаркаши Радничког су остали у трци за пласман у наредну рунду, а исти скор (2-3) имају и Украјинци.

Изабраници Мирослава Николића пружили су веома добру партију у дворани "Језеро". Од самог старта наметнули су снажан темпо, играли чврсто у одбрани и прецизно у нападу, па су лакше него што се очекивало срушили отпор противника.

Стално вођство домаћина увећано је у 35. минуту на 22 разлике, тако да Химик у финишу меча није имао шанси да избегне убедљив пораз.

Крагујевчане су до тријумфа предводили Бирчевић са 18, Мариновић са 16 и Лешић са 15 поена, док су код гостију најефикаснији били Гатенс са 18 и Шулер са 14.

У другом мечу ове групе, Стразбур је савладао Албу са 78:75.

Табела: Алба 4-1, Раднички, Стразбур и Химик 2-3.

У последњем 6. колу 19. фебруара састају се Химик - Стразбур и Алба - Раднички.

Овако је текао меч у Крагујевцу:

19.43 - Раднички је убедљиво савладао Химик резултатом 86:68. Најефикаснији у тиму Мирослава Николића били је Марко Мариновић са 16 поена и 13 асистенција и Стефан Бирчевић са 18 кошева. Сада оба тима имају по две победе и три пораза.

19.25 - На крају трећег периода велика предност за наш тим - 71:51.

18.48 - Полувреме у "Језеру" - Раднички има велику предност против Химика од чак 51:29! Сјајна игра целог тима, поготово Марка Мариновића, који већ има 9 асистенција! 

18.22 - Крагујевчани после првог периода имају предност од 25:14.

18.00 - Почео је меч у крагујевачкој хали "Језеро", где је Раднички угостио украјински Химик.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. јул 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару